Park Overteylingen

In Sassenheim in de gemeente Teylingen ontwikkelen Timpaan en Van Rhijn Bouw 131 nieuwbouwwoningen. Het project is gesitueerd aan de noordkant van Sassenheim. Dit ligt ten noorden van de Laan van Overteylingen.

Binnenkort start verkoop

De richtprijzen en andere informatie over de woningen zijn nu al te bekijken: https://www.parkoverteylingen.nl/woningaanbod/ Klik op een woning in de kavelkaart en vervolgens op ‘interesse’ om aan te geven naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat. Hetzelfde geldt voor de appartementen. Klik op het verdiepingsoverzicht om vervolgens je interesse aan te geven. De voorkeuren worden opgeslagen in jouw persoonlijke account. Als je nog geen account hebt, kan je die meteen aanmaken. Let op: je schrijft je hiermee nog niet officieel in voor een woning of appartement, dit kan pas bij start verkoop.

Nieuwbouw in Sassenheim

Het project bestaat uit 131 woningen, waaronder 26 sociale huurwoningen en 20 beneden-boven-woningen in de middenhuur. De overige 85 woningen gaan in de verkoop. Er komen daarmee verschillende woningtypes in het plan, zoals appartementen, woningen voor kleine huishoudens, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarmee wordt het een veelzijdige wijk, die de woningbehoefte in Sassenheim voorziet.

Duurzame woningen

Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd met een beoogd EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0. Naast dat het duurzame woningen worden, is er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit. Deze past goed bij de Sassenheimse architectuur. De bestaande boerderij in het gebied is een gemeentelijk monument en blijft gehandhaafd. De beukenhaag langs de entree naar de boerderij wordt grotendeels ingepast in de groenstructuur van het plan.

Stand van zaken

Timpaan en Van Rhijn Bouw zijn druk bezig met de voorbereiding van de verkoop. Onze verwachting is dat de start verkoop van de 85 koopwoningen in het plan gaat plaatsvinden in het vierde kwartaal van 2019.

Heb je interesse in een van de woningen? Meld je aan middels het belangstellingsformulier en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

De makelaars van het project zijn:

Heemborgh Makelaars te Sassenheim: 0252-217011, sassenheim@heemborgh.nl

en

Piet Warmerdam makelaardij te Noordwijkerhout: 0252-377090, info@pietwarmerdammakelaardij.nl

Van Rhijn Bouwtimpaan