De laatste woningen in Park Overteylingen zijn nu in verkoop! Kijk op de aanbodpagina en schrijf je in voor de woning van jouw keuze: https://www.parkoverteylingen.nl/aanbod/
Inschrijven voor een woning in Park Overteylingen doe je digitaal. Door op een woning te klikken in de kavelkaart zie je meer informatie over de woning. Heb je interesse in een woning? Klik op ‘bekijk deze woning’ en op de volgende pagina op ‘Ik heb interesse in deze woning’ om aan te geven naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat. Vervolgens vul je het digitale inschrijfformulier in en onderteken je deze.
De woningen worden toegewezen onder alle kandidaten die zich volledig hebben ingeschreven vóór 4 maart a.s. om 12:00 uur. Alle correcte inschrijvingen worden gelijk behandeld en dus niet op volgorde van binnenkomst. Heb je vragen over (een van) de woningen? Neem contact op met een van de makelaars.

Heemborgh Makelaars Sassenheim: 0252-217011, sassenheim@heemborgh.nl
Piet Warmerdam Makelaardij: 0252-377090, info@pietwarmerdammakelaardij.nl

Getoonde impressie is van blok 4, de woningen (blok 6) die 24 februari jl. in verkoop zijn, zijn identiek aan blok 3 en 4 uit fase 1 echter zonder garage.