We hebben goed nieuws: aanstaande vrijdag 8 november 2019 om 12:00 uur gaan wij online in verkoop met de eerste woningen en appartementen. Oftewel blok 2 t/m 5, 7, 8 en 10. Dit houdt in dat je vanaf dat moment de verkoopstukken op de website kunt inzien. Vervolgens kun je je online inschrijven via het formulier voor de woning(en) of appartement(en) van jouw voorkeur.

Indien je het gehele formulier hebt ingevuld en ondertekend doe je automatisch mee aan de toewijzing. Na digitale ondertekening van het inschrijfformulier ontvang je een ontvangstbevestiging met jouw inschrijving.
De woningen worden door de ontwikkelaar toegewezen onder alle kandidaten die zich volledig hebben ingeschreven vóór 18 november 2019 om 12:00 uur. Alle correcte inschrijvingen worden gelijk behandeld en dus niet op volgorde van binnenkomst.

Blok 6 (bouwnummer 58 t/m 67) gaat nog niet in verkoop. Dit blok is in ontwikkeling. Zodra meer bekend is over het type woning en de verkoop van deze woningen, brengen wij je op de hoogte via de nieuwsbrief, website en Facebook.

Heb je vragen over (een van) de woningen of appartementen? Neem contact op met een van de makelaars: Heemborgh Makelaars Sassenheim (0252 – 21 70 11 – sassenheim@heemborgh.nl)of Piet Warmerdam Makelaardij (0252 – 37 70 90 – info@pietwarmerdammakelaardij.nl)